10/11/2012

Crete 2012

S: Aattelin lisäillä muutamia kuvia Kreetalta, missä oltiin viime kuussa, koska loma alko ja mulla ei oo juuri mitään tekemistä just nyt. Matka oli kaiken kaikkiaan tosi kiva ja aurinkoa riitti! Päivät kulu hotellin omalla altaalla sekä rannalla ja iltaisin mentiin syömään paikallisiin ravintoloihin ja kiertelemään Plataniaksen keskustaan. Ajeltiin myös vuoristossa ja päästiin lentelemään liitovarjolla jota vedettiin veneen perässä. Oli tosi kiva matka ja voisin mennä toistekkin! :-) DSC_0001 DSC_0233 DSC_0386
DSC_0045 DSC_0261 DSC_0360 DSC_0214 Koko viikon mitä me Kreetalla vietettiin paisto aurinko eikä satanu kertaakaan. Kuumuuttakin riitti, joka päivä oli lähemmäs 30 astetta lämmintä. Merivesikin oli tosi lämmintä ja niis aallois oli tosi kiva uida! Ainoo huono puoli vaan oli et vaan ekana ja vipana päivänä pääs uimaan mereen, sillä muina päivinä siel oli punanen lippu ja ihan sikaisoi aaltoi. Maisemat oli upeita, varsinkin vuoristossa. Noita vuoristomaisemia päästiin kattomaan kun vuokrattiin auto pariks päiväks ja mentiin läpi vuoristojen Elafoniksen laguunille joka oli muuten upee paikka:) Niillä vuoristoteillä oli vaan pelottava ajella koska ne oli tosi huonos kunnos ja toooosi kapeita eikä sielä ollut mitään aitoja vaikka rotkot saattoi alkaa metrin päästä! Harmittaa vaan kun ne vuoret ei näytä yhtään samalta kuvissa.DSC_0435 DSC_0450 DSC_0027
DSC_0171 DSC_0394 DSC_0182 Lähdettiin tosiaan Vaasan lentokentältä ja se oli tosi helppoa ku ei tarvinnu Helsiinkiin asti lähteä. Lento ei ollut liian pitkä ja sen jakso ihan hyvin:-) Kreetalla oli myös ylihyvää ruokaa ja ihan hyvät ostosmahdollisuudet! Mukaan mulla tarttui jotain halpoja feikkijuttuja ja koruja joita oli joka paikka täynnä. Vaatteita en pahemmin ostanut koska yhtenä päivänä kun mentiin Haniaan niin siel oliki kaupat kiinni päivällä ja auki vaan aamul ja illalla. Meidän hotelli oli kans ihan kiva ja hyvällä paikalla kävelymatkan päässä kaikesta. Siel oli tosi kiva allas ja sinne alueelle paisto aurinko koko päivän just kivasti. Voisin lähtee vaikka heti takasin jos vaan pääsis, nimittäin vihaan Suomen syksyä ja talvea yli kaiken!:( DSC_0533 DSC_0091 DSC_0020 DSC_0017 DSC_0307 DSC_0224 Täs lähipäivinä tulee sit kunnollista postausta:-)

14 kommenttia:

 1. aaaa ihanii noi kuvat! :-)

  VastaaPoista
 2. en ehkä kestä tätä mun omaa matkakuumetta ja sit viel nää kuvat ♥ ihan täydellistä! ihana blogi :)

  VastaaPoista
 3. Marika: Joo mä niin tiiän ton tunteen! Kiiitos kovasti! :) ♥

  VastaaPoista
 4. Mäkin on käyny Kreetalla pari kertaa, mutta kyllä se Thaimaa vie aina voiton. :) Tekis jo mieli päästä johonkin lämpimään!

  http://the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. oii ihania noi kaikki kuvat ! haluisin niin paljon ite johonki lämpimään, koska matkakuume on tosi kova :) mun puolesta noita matkakuvia voit laittaa lisää tänne, jos niitä sulla on ;) teijän blogi on tosi mielenkiintonen ja kuvista huomaa, että osaatte käyttää sitä kameraa :) taidan jäädä lukijaksi !

  http://metenblogi.blogspot.fi/
  > käykää kurkkaamassa munki blogi ! :)

  VastaaPoista
 6. Nomi: Varmasti viekin, sinne olis tosiaan mullaki haavena päästä vielä joskus :)

  Mette: Voi kiitos! Voin jossain vaiheessa katsoa onko mulla enää mitään julkasukelposia kuvia. Ja kiva et tykkäät, uudet lukijat on aina kivoja :-) Käyn tsekkaas sunki blogin!

  VastaaPoista
 7. Niin peruskommentti on kehua postauksen kuvia, mutta ei jumalauta, että tässä postauksessa on ihan mielettömän upeet kuvat. Oot kyl tosi taitava kuvaaja ja vähän vaikuttaa kivalta reissulta! :-)
  http://laughalittleharder.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. iina: Voi kiiitos hirveesti! :-) Ja toi on ihan totta et joka blogiin peruskommentti on toi 'kivoja kuvia' :DD

  VastaaPoista
 9. jöö ihania kuvia mäki haluun jo sinne kanarialle!=D

  VastaaPoista
 10. sun blogis on iha sika ihana!! ja noi kuvat! mm<3 mut ei vitsi, hoksasin tos, et oon ollu joku 4-5 vuotta sit samal beachil ku sä! koska mul on iha sikan kuvii tost luolas saarest!! muistan ku ois hirveesti kiinnostanu mennä sinne! ::)
  mut joo huikeeee blogi!! :)

  VastaaPoista
 11. yli ihana blogi!!! ja noi kuvat! mmm<3 mut ei vitsi! hoksasin just, et oon ollu joku 4-5 vuotta sit samal beachil ku sä! koska mul on iha sikan kuvii tost luola saarest, ja muistan kuinka aina hirveesti ois kiinnostanu mennä sinne ::) siistii!
  mut huikeee blogi on!! :)

  VastaaPoista
 12. jjjjulia: Kiitoksia:-)

  Rebecca: Haha kiitoksii:) Olis ollu kyl tosi kivaa päästä käymää siel saarella!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! :-)


Emma
16
Canon EOS 1100D

Sanna
15
Nikon D3100