10/03/2012

Miten tää alku on aina näin hankalaa?

S: Terveppäterve vaan kaikille! Oon 15 vuotias tyttö Seinäjoelta. Mulla on aikasemminki ollu blogeja mut aina on innostus loppunu jossain vaihees niin päätettiin Emman kanssa perustaa yhteisblogi, kattoo nyt sitten et kuinka kauan tää pysyy pystyssä :-) Mun nimi on siis tosiaan Sanna, ja asutaan Emman kanssa molemmat Seinäjoen Ylistaron supercityssä.
DSC_0989 Käyn Seinäjoen lukiota ja se vie aika paljon aikaa tällä hetkellä. Päivät on pitkiä ja oon iltasin ihan poikki, mut ei se mitään. Myös cheerleading on aika iso osa mun elämää. Harrastan Seinäjoen Crocodiles-seuran A-junnuissa ja tällä hetkellä on menossa kovat treenit SM-karsintoja varten! Ens vuonna sit siirrynkin sennuihin eli nää on mun vipat kisat junnuissa. Vietän myös paljon aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa milloin missäkin. Valokuvaus on kans jees vaikken siinä hyvä ookkaan, mutta ainakin haluisin oppia. DSC_0051  Mun perheeseen kuuluu äiti, isä, pikkusisko sekä koira. En pystyis elää ilman musiikkia, aina on pakko olla musiikkia missä tahansa liikunki! Tykkään myös laulaa ihan vaan siks koska se on kivaa. Tykkään myös lukea erilaisia blogeja ja katsella kuvia. Mun lempivuodenaika on kesä, vihaan talvea yli kaiken! Mutta nyt mulla alkaa olla kiire kun oon sopinu näkeväni kavereita, Emmalta tulee pian postausta.DSC_1081 Siinä musta lyhyesti :-)

3 kommenttia:

 1. Ihana toi keskimmäinen kuva, jotenkin tosi raikas ja semmonen kiva!

  http://circusonthestreet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. ihana blogi teillä !! kivoja ja isoja kuvia+ihana banneri♥ ja ootte molemmat tosi nättejä :--) tykkäsin kovasti ja liityn lukijaksi !! jej

  VastaaPoista
 3. Sarita: Kiitos paljon, tsekkaan sun blogin myös :-)

  riinAnniina: Voi kiiitoksia paljon ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista! :-)


Emma
16
Canon EOS 1100D

Sanna
15
Nikon D3100